Barnens värld

Främja dina barns rättigheter med familjerabatter

På många platser i världen är barnens rättigheter tyvärr inte en självklarhet. Barns rättigheter gäller alla barn, oavsett kön, etnicitet, socioekonomisk bakgrund eller ålder. Vidare innefattar inte bara barns rättigheter rätten att leva utan också allmänt välbefinnande och att kunna njuta av livet.

Mer specifikt innebär barns rättigheter att barn har rätten till följande viktiga saker:

  • Adekvat levnadsstandard.
  • Familjeliv.
  • Hälsa.
  • Lek.
  • Skydd från missbruk och skada.
  • Utbildning.

Genom att säkerställa rättigheter ger du dina barn de resurser och det skydd de behöver för att bli produktiva medborgare. Fortsätt läsa för att se närmare på tre principer som utgör grunden för alla rättigheter och säkerställer att de främjas.

3 grundläggande principer

1. Icke-diskriminering – Alla barn har hela tiden rätt att utvecklas oavsett vilken situation det gäller. Ett exempel är lika tillgång till utbildning oavsett barnets kön, etnicitet, religion och andra faktorer som skiljer barn åt.

2. Barnets bästa – En av de viktigaste principerna att tänka på vid konflikter är att alltid ta hänsyn till barnets bästa i vardagen. Om du ska shoppa eller beställa hem produkter är det därför viktigt att överväga hur det påverkar barnet. För att göra detta är det klokt att besöka Family Deal där du hittar allt som dina barn behöver till ett lågt pris. Du behöver nämligen inte betala fullt pris tack vare deras fantastiska familjerabatter. Klicka in dig på https://familydeal.se/ för att utforska deras senaste och mest populära rabatter. Varför inte göra en superhjälteinsats med en rabatt hos Matsmart som tar vara på livsmedel som annars riskerar att slängas? På så vis främjar du inte bara ditt barn utan även miljön genom att rädda mat! Just nu finns det en rabatt på 10 procent om du handlar för minst 400 kronor. Glöm inte bort att du behöver vara medlem hos Family Deal och logga in för att kunna ta del av rabatten. Denna goda nyheten är att det är helt gratis att få tillgång till alla familjerabatter.

3. Barnets åsikter – Ditt barns åsikter måste höras och respekteras i alla frågor som påverkar det innan ett beslut fattas. Vid shopping kan en kompromiss vara att köpa det barnet önskar och samtidigt använda en familjerabatt. På så vis är det möjligt att köpa det barnet vill ha utan att det drabbar hushållets ekonomi hårt.

ashe